Bejelentés


A nő vagy a férfi az okosabb? Hülye aki mondja... vagy okos enged szamár szenved?


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Erwin J. Haeberle


 


 Szabadon  hozzáférhető  tananyag a szexuális egészségről


           A kurzusok  címei:


 1.női ejakuláció                                                             


 2. férfi  ejakuláció           
 IBevezetés:  E tanmenet célja és használataA kromoszómák szerepe: elsődlegesen nőies - másodlagosan férfias


A tesztoszteron termelés nélkül az embrió `automatikusan` nőies jelleget kap. Más szóval: a női nem az elsődleges, vagyis első és alapvető. Fejlődéstörténetileg is idősebb. A férfinem csak a megfelelő hormonok hatásának következtében alakul ki a terhességnek egy adott időszakában. Mitologikus-költői módon kifejezve: Éva lett először, s aztán Ádám, az ő bordájából. 


A szexuális egészség jövőjét csak a szabad hozzáférés biztosíthatja a tudományos információkhoz. Ezért az Egészségügyi Világszervezet  (WHO)  ismételt ajánlásainak megfelelően  összeállítottuk a szexuális egészség alapvető tananyagát. Ez egy globális project,  amely hat önálló, de egymást kiegészítő kurzusból áll, s a gyakorlat szempontjából legfontosabb témákat tárgyalja.


 


 


 


 


1 pont                                                             A női ejakuláció


A női ejakulációról régebben azt feltételezték, hogy lehetelen. Köszönhető az akkori hiányos orvostudománynak és a hagyományok nézetek erkölcsi elvárásainak. Azt a nőt aki azt állította magáról hogy élvezi a szexuális gyönyöröket, pszihiátriára vitték kivizsgálásra. Ezért egyetlen nő sem merte bevallani senkinek. De ma már bátran lehet beszélni a női orgazmusokról, senki sem lepődik meg rajta. Bár még most is hallani imitt-amott arról, hogy a nőknek tanulniuk kell a szexuális kielégülést, máskülönben nem tudják azt elérni. Ez a tévhit vagy a tudatlanságból ered, vagy egyszerűen csak az emberek rosszindulatú elképzeléseinek a következménye. A kielégülést márpedig nem lehet megtanulni, azt érezni kell. Mert mint minden érzés, a kielégüléstés is egy érzés. Az érzéseinket pedig nem lehet megtanulni mint holmi egyenletet. Ha valaki nem érzi, az megtanulni sem fogja. A kielégülés ugyanis ösztönösen jön és nem tudással préseljük a fejünkbe. Kivétel persze a férfiaknál, hiszen náluk nem árt tudniuk szabályozni a szexuális aktus menetét, például mikor sülhet el aminek jönnie kell stb ami bizonyos tudást megkövetel a férfiaktól. A kislányok vagy a kisfiúk akik kezdik megismerni a testüket és kielégítést végeznek magukon egy csipetnyi tanulás nélkül, azt sem tudják mi történik velük, fikarcnyit sem tudnak a szexualitásról, de az ösztöneiknek hála mégis érzik és használlják testük titkos örömeit. Alapesetben a kislányok hamarabb válnak nemileg is és szellemileg is éretté mint a fiúk. Tudományosan bizonyított tény, hogy a lányok már 4 éves korukban érdeklődnek a másik nem iránt, és kíváncsiságuk nem hagy alább egészen a felnőtté válásuk koráig. Általában 6 éves korukban kezdik el az önkielégítést. Az ejakulációt tehát mint a zenei hallást, ha nem működik nem lehet erőltetni, tanulni, mert érezni és élvezni kell! 1 pont                                        A férfi ejakuláció


1. Minél többször él át ejakulációt a férfi, annál kevésbé hat rá az igazi öröm. Ezzel szemben minél tovább késlelteti a magömlést, annál jobban fokozódik az orgazmus intenzitása. Sok férfi megtanulja, hogyan kell késleltetni az ejakulációt, így partnerének is hosszabb ideig tud gyönyört szerezni.

2. A férfiak késői vagy korai ejakulációja frusztrációt okoz. Ez egyfajta kontroll, melyet ha elveszítenek, tudat alatt úgy érzik, hogy önmaguk felett veszítették el az uralmat. Márpedig a férfiak szeretik a hatalmi pozíciót, legyen szó akár szexről, szerelemről vagy munkáról.

3. Az orgazmus előtti pillanatnak konkrét jelei vannak. Igaz, hogy mindenkinél más és más, de vannak alapok, amelyek szinte ugyanazok. Ha az ejakuláció előtti pillanatban megérinted a heréket, azok összehúzódnak, a pénisz pedig sziklakeménységűre duzzad. A férfi testének összes izma megfeszül, és olykor ziháló hangokat is hallat.

4. A férfiaknál is létezik láncban bekövetkező orgazmus, csak időben sokkal jobban elnyújtva, mint a nőknél. Ez azért van, mert az ejakuláció után regenerálódnia kell a testüknek és a lelküknek egyaránt. Az orgazmus éppen olyan hormonokat szabadít fel az agyban, mint egy kimerítő sportesemény. Ezek az endorfin hormonok. Az endorfin hormon jellegében hasonlít a morfium hatásához, ezért nagymértékű boldogságot okoz.

5. A férfi orgazmusa, mivel elengedhetetlen a fogantatáshoz, korábban kifejezetten funkcionális jellegű volt. Nem volt fontos, hogy a nő elérkezik-e a csúcsra, hiszen az aktus csak a gyermeknemzés céljából jött létre. Legalábbis néhány kultúrkörben...


6. A sperma íze nagymértékben függ a férfi táplálkozásától. Tudományosan nem megalapozott, de sokan számolnak be arról, hogy a vegetáriánusoknak a legkellemesebb ízű a testnedvük. Mások arról számolnak be, hogy a sperma ízét különböző gyümölcslevek rendszeres fogyasztásával édeskéssé lehet tenni.

7. Az ejakuláció nem feltétlenül kapcsolódik össze a szerelmes élvezettel. Nagyon gyakran egész egyszerű megkönnyebbülés csak a férfi számára. A férfiak az első ejakulációt legtöbbször tizenéves koruk első szakaszában élik át, mely rendszerint rövid, és az éjszaka folyamán történik. Bármilyen álom kiválthatja, de lehet az a takaró dörzsölése vagy egyéb fizikai kontaktus létrejötte is.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!