Bejelentés


A nő vagy a férfi az okosabb? Hülye aki mondja... vagy okos enged szamár szenved?


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Szerelem és a szex terén adódó különbségek


,,De hát a férfi nem is arra lett kitalálva, hogy beszélgessen!"


A férfi zsákmányszerző, cserkésző, üldöző és elejtő. Nemcsak az élelemszerzés terén, hanem a párválasztásnál is. Ezért a párkapcsolatokban is nagy a különbség a férfiak, illetve a nők gondolkodása és viselkedése között. Mi az esetek nagy részében tartós kapcsolatra vágyunk, a férfiak viszont kevésbé monogámok.
A szexuális vágy sokkal erősebb bennük, mint a nőkben. A nő okot, a férfi helyet keres a szexhez.


A nők nemi ösztöne a harmincas éveik körül válik a férfiakéhoz mérhetővé, igaz, ilyenkor sokszor túl is szárnyalják őket! Egy férfi semmi rosszat nem lát abban, hogyha már a kapcsolat elején azonnal a tárgyra térnek. Sokszor nem értik, miért kell ebből nagy problémát csinálni. (A férfiak nagy része hamar szeretne mély és intim viszonyt.) De a közhiedelemmel ellentétben ez nem csak a szexre értendő. Akármilyen hihetetlen, de mély lelki kapcsolatra is vágynak ilyenkor.
A nőknek szüksége van a fokozatosságra. Ők inkább az érzelmeik, a férfiak pedig az érzékeik szerint döntenek. A két nem másképpen viselkedik. Sarkosan fogalmazva: a nők megpróbálják megkívánni azt, akit megszeretnek, a férfiak pedig megpróbálják megszeretni azt, akit megkívánnak.


A férfiakat az elején a nők kisugárzása vonzza, a személyiségét csak később akarják megismerni.
Ha szerencséjük van, megszeretik a nőt, és talán még a szex sem romlik el közöttük. A nőkből viszont a legtöbb esetben az érzelmek hozzák ki a vágyat. A férfiak sokkal nagyobb százaléka képes a szexet és a szerelmet különválasztani. A nők ellenben azt is pontosan tudják, mikor szerettek ki valakiből.
Ugyanakkor a fordítottja is igaz. A férfi kevésbé tartja már vonzónak azt a nőt, akit nem szeret már eléggé, akkor is, ha mások szemében az egy bombázó! Ahhoz persze, hogy egy nő hatással akar lenni egy férfira, alaposan meg kell mutatnia magát.


A férfiak a csőlátásuk miatt kénytelenek a "célra" függeszteni a tekintetüket, azaz bámulják a nőt. A nő akkor is alaposan meg tud figyelni valakit, ha ügyesen fölé vagy mellé néz.
A nőkre hatni lehet érintéssel, beszéddel is, a férfiak elsősorban vizuálisan jutnak ingerekhez. Ám szex közben szinte nem látnak és nem hallanak, ilyenkor ugyanis a jobb agyféltekéjüket aktivizálják, és egyszerre nem képesek több dologra figyelni. Azonban kevés olyan probléma van, amit a férfi ne tudna megoldani egy jól sikerült szerelmi együttlét után, igaz, nem képes az intim hangulatot is megőrizni. A nők ilyenkor becézgetésre, simogatásra, beszélgetésre vágynak - sokszor mindhiába...
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!